Nieuws

Hoogste punt Cambreur bereikt

By oktober 12, 2020februari 15th, 2021No Comments

Hoogste punt Cambreur bereikt

Het was nat, het was winderig, 1,5 meter afstand was de norm, maar het was desalniettemin feestelijk. Het hoogste punt van de nieuwbouw van het Cambreur College is keurig op tijd bereikt. Op de plek waar de kunst- en ICT-lokalen moeten komen had de schoolband zijn eerste optreden, sprak rector Nynke Gerritsma haar complimenten over de zorgvuldige en snelle bouw uit, was er koffie en thee en serveerden de leerlingen van de CIA (Cambreur in Actie) heerlijk gebak. Daarna werden alle harde werkers getrakteerd op een glaasje en gingen de leerlingen rond met heerlijke hapjes.
Pas bij deze bijeenkomst is te zien hoeveel mensen er daadwerkelijk bezig zijn op de diverse plekken van de nieuwbouw. Daar waar de fundamenten van de gymzaal gestort worden zijn op een andere plek de behangers bezig en worden in de tweede vleugel de ramen gezet. De contouren van het gebouw worden steeds duidelijker en het is een feest om de nieuwe school zo te zien groeien.
Naast alle harde werkers waren slechts enkele genodigden aanwezig, onder wie burgemeester Marina Starmans en wethouder Eline van Boxtel. Alle andere gasten heeft het Cambreur teleur moeten stellen vanwege de verscherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus. Die houden een ontvangst en een rondleiding te goed.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact