Nieuws

Mevrouw Antoinette de Nijs neemt afscheid

By oktober 8, 2020februari 15th, 2021No Comments

Mevrouw Antoinette de Nijs neemt afscheid

Op woensdag gaan we de charmante grijze dame met de strenge zwarte bril achter het loket van de balie missen: mevrouw De Nijs mag van haar pensioen gaan genieten. Ruim veertig jaar heeft zij gewerkt voor Kwadrant Scholengroep, aanvankelijk in Oosterhout, de laatste jaren in Dongen. Ook hier is zij altijd een gewaardeerde collega geweest, vriendelijk en hulpvaardig voor leerlingen, ouders en andere (telefonische) contacten, positief kritisch met een duidelijke inbreng op het Cambreur.

In kleine kring neemt Antoinette de Nijs op woensdag 7 oktober afscheid. Het Cambreurteam wenst haar geluk, gezondheid en heel veel plezier samen met haar echtgenoot.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact