Nieuws

Dag van de Talen

By oktober 6, 2020februari 15th, 2021No Comments

Dag van de Talen

Ieder jaar is het weer een spannende activiteit voor de leerlingen van TTO3 van het Cambreur: een les Engels geven aan de groep-8-leerlingen op de basisscholen in de regio .

Dit jaar vonden de lessen plaats op donderdag 1 oktober. Een paar dagen vóór deze datum startten Mw Trella en Dhr. Van den Berg samen met de leerlingen met de voorbereidingen voor de lessen: Wát ga je de groep-8-leerlingen leren, hoe ga je dat dan doen, welke leuke activiteiten kun je daarvoor gebruiken en vooral… hoe zorg je dat de leerlingen naar je luisteren? Tijdens de voorbereidingen lijkt het een makkie, wordt er veel gelachen, maar als je echt als teacher-to-be voor die groep-8 staat, is het toch niet zo gemakkelijk als eerder gedacht.

Gelukkig hebben onze TTO3-leerlingen laten zien dat een goede voorbereiding al het halve werk is.  Ze oefenden met de groep-8-leerlingen het Engelse alfabet met een leuke activiteit en aan de hand van een PowerPoint werd de leerlingen een flink aantal tegengestelde woorden aangeleerd. Uiteindelijk volgde nog een heuse bingo waarbij de leerlingen een leuke prijs konden verdienen.

Leerlingen van TTO3: SPOT ON!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact