Nieuws

Havo Cambreur niet zomaar een havo

By oktober 1, 2020februari 15th, 2021No Comments

Havo Cambreur niet zomaar een havo

Al jarenlang is het Cambreur officieel een HACO-school, wat uniek is in onze regio. “Bij HACO (afkorting voor havisten competent naar het hoger beroepsonderwijs) leren we onze havoleerlingen de generieke vaardigheden aan, zoals presenteren, samenwerken, analyseren, onderzoeken, verslagen maken, reflecteren, maar ook ict-vaardigheden. Belangrijke zaken dus voor onze leerlingen die voor veel andere vakken, maar ook zeker in hun verdere leven van onschatbare waarde zijn,” geeft afdelingsleider Cindy Schade aan.

Dit jaar heeft ook klas 1 en 2 havo haco op de lessentabel staat, zodat ze dit vak vijf jaar lang hebben en de docenten hier extra veel aandacht aan kunnen besteden.

Op de foto is de nieuwe docent Okke Trommelen aan het werk met een havo 2 klas bij het aanleren van het maken van een website. Later dit jaar zal robotica en programmeren voorbij komen voor diezelfde leerlingen.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact