Nieuws

Tvw2b project Geography met Mumbai

By september 28, 2020februari 15th, 2021No Comments

Tvw2b project Geography met Mumbai

Op maandag 21 september is TTO-2vwo gestart met een project rond de Ecologische Voetafdruk. In Mumbai werken leerlingen van dezelfde leeftijdsgroep op een prestigieuze school volgens dezelfde aanpak ook aan dit onderwerp. We volgen een aanpak die ook bij profielwerkstukken wordt gevolgd. Zo maakt elke groep een goede vragenlijst, waarmee de leerlingen het publiek buiten de school gaan opzoeken. Dit project internationalisering neemt een aantal weken in beslag. De leerlingen kijken uit naar twee videoconferenties, die hun Geography teacher mevr. Ten Thije hoopt te kunnen regelen, zodra ook de scholen in Mumbai in deze coronapandemie weer open gaan.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact