Nieuws

De hoogte in

By september 28, 2020februari 15th, 2021No Comments

De hoogte in

Tijdens de eerste breakweek dit schooljaar werden de leerlingen van (T)vwo1 uitgedaagd om met behulp van satéprikkers en marshmallows een heel hoge toren te bouwen. Dat bleek nog niet zo’n gemakkelijke opgave te zijn. De basis voor een dergelijk bouwwerk moet immers stevig zijn en je moet tevoren samen goed bedenken wat je gaat doen om elkaar niet in de weg te lopen. Er moet dus samengewerkt worden en je moet een ander de gelegenheid geven om ook een steentje (of in dit geval een stokje…) bij te dragen. En dan ook nog de verleiding om de marshmallows, die voor je neus op tafel liggen, op te eten weerstaan!

Een 25 minuten opbouwen, instorten en weer opbouwen met al snel heel kleverige handen, leverde in klas TTO1B uiteindelijk toch een toren op van maar liefst 1.15 meter.

Een knap staaltje groepswerk!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact