Nieuws

BREINBREKERS in de BREAKWEEK

By september 28, 2020februari 15th, 2021No Comments

BREINBREKERS in de BREAKWEEK

Gisteren was het overmorgen zondag.
Welke dag is het morgen dan eergisteren?

Iemand verwisselde “voor de grap” de + en de x op het rekenmachientje van Mark.
Mark wilde 2 x 18 : 12 + 6 x 3 berekenen.
Welk antwoord geeft zijn rekenmachientje ?

Dit zijn voorbeelden van opdrachten waarmee de eerstejaarsleerlingen van de vwo-afdeling van het Cambreur zich bezig houden bij het project ‘Getallenwereld’. Deze dag staat in het teken van (de leuke kant van) wiskunde. In groepjes werken leerlingen aan diverse opdrachten waarbij samenwerken en wiskunde centraal staan. Met wat hulp van bovenbouwleerlingen gaan de brugklassers op zoek naar de oplossingen van raadsels en puzzels. Uiteraard staat er voor het beste groepje een prijsje klaar!

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact