Nieuws

Gezocht: foto’s van het Kennedy Atheneum, HAVO Maris Stella, Dr. Schaepmancollege of Cambreur College

By september 24, 2020februari 15th, 2021No Comments

Gezocht: foto’s van het Kennedy Atheneum, HAVO Maris Stella, Dr. Schaepmancollege of Cambreur College

Heb jij foto’s van het Kennedy Atheneum, HAVO Maris Stella, Dr. Schaepmancollege of Cambreur College? Dan zoeken we jou!!

Heel Dongen kent het gebouw van het huidige Cambreur College en haar voorlopers aan de Mgr. Schaepmanlaan. Na ruim 56 jaar gaat het toch gebeuren. Het pand wordt gesloopt en we krijgen er een prachtig toekomstbestendig schoolgebouw voor terug!

Om herinneringen niet verloren te laten gaan zoeken we oude foto’s van het gebouw aan de Mgr. Schaepmanlaan om een fotoboek samen te stellen met foto’s van het oude pand en de nieuwbouw.

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Heb je een mooie foto van het oude gebouw of een mooie foto van je belevenissen aldaar die je wil delen? Stuur dan een mail naar bthielen@cambreurcollege.nl of breng de originele foto’s naar de balie van gebouw A van het Cambreur College. De foto’s worden dan op een professionele manier gescand waarna je ze
natuurlijk weer terugkrijgt.

En kun je niet wachten met het delen van je foto? Plaats jouw fotomoment op het Cambreur College of een van haar voorlopers onder dit bericht zodat iedereen alvast kan meegenieten. En wie weet zien we jouw foto later nog eens terug in het fotoboek. Leuk toch!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact