Nieuws

Leuk! Er zijn weer nieuwe boeken in het OLC.

By september 9, 2020februari 15th, 2021No Comments

Leuk! Er zijn weer nieuwe boeken in het OLC.

We hebben een gezellige leeshoek ingericht waar je heerlijk kunt wegdromen met een boek.
De nieuwe aanwinsten staan gepresenteerd op de kast naast de ingang.

Een boek heeft een sociale betekenis en is niet zomaar een verhaal: je kan samen met anderen over de maatschappelijke, sociale en individuele betekenis van het verhaal praten en zo tot een diepere betekenis (individuele en gedeelde) van het verhaal komen. Lezers kunnen elkaar leestips geven om aanbevolen boeken ook daadwerkelijk te lezen en het verhaal op een eigen manier beleven. Als lezer kun je gegrepen worden door een verhaal en er een eigen emotionele kleuring aan geven. Het praten over verhalen kan iemand inspireren om een volgend boek te lezen.

We hebben een groot assortiment aan boeken.
Wees welkom in het OLC, kom samen lezen.

Klik hier voor de nieuwe lijst met boeken.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact