Nieuws

Cambreurmodel schittert bij Lion van Loon

By september 2, 2020februari 15th, 2021No Comments

Cambreurmodel schittert bij Lion van Loon

Vorig schooljaar heeft Peter Nuijten, docent Kunst Beeldend op het Cambreur, samen met zijn leerlingen van het voorbereidend mbo een schitterende Formule I wagen van karton gemaakt en deze bolide maakten ze op ware grote. De bedoeling was dat de auto naar het circuit van Zandvoort zou verhuizen maar corona gooide helaas roet in het eten.

Sinds maandag 31 augustus heeft deze wagen een passende expositieplaats gekregen. Vol trots is de auto, op een open aanhanger door Dongen gereden naar garagebedrijf Lion van Loon. Dit gaf meteen veel bekijks en zorgde voor een kleine verkeersopstopping. Voor onbepaalde tijd staat de Formule I bolide nu in de showroom te pronken.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact