Nieuws

TTO-leerlingen geslaagd

By september 1, 2020februari 15th, 2021No Comments

TTO-leerlingen geslaagd

Ondanks de vele gecancelde en uitgestelde Cambridge-examens speelden drie Cambreurleerlingen het  toch klaar om het zo fel begeerde Cambridge Advanced Exam (CAE) diploma te bemachtigen. Emmelotte Selderijk, Kayleigh Aertse en Boris Tennebroek, afgelopen schooljaar leerlingen in 6 vwo, werden in maart, net vóór de start van de coronacrisis, opgeroepen voor hun mondelinge examens. Hun schriftelijke examens konden vervolgens door de coronamaatregelen geen doorgang vinden en even leek het erop dat alle extra oefening in Use of English, Reading, Writing en Listening voor niets was geweest. Gelukkig mochten Emmelotte, Kayleigh en Boris, ruim twee maanden later dan gepland, alsnog hun examens afronden. Midden in de zomervakantie kwam de uitslag: zonder uitzondering met vlag en wimpel geslaagd! Super proficiat!

Inmiddels zijn de geslaagden geen Cambreurleerlingen meer, maar dat hun docenten nog steeds enorm trots op hen zijn, spreekt voor zich!

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact