Nieuws

Het Cambreur, ruimte voor jou

By september 1, 2020februari 15th, 2021No Comments

Het Cambreur, ruimte voor jou

Voor het Cambreur is dit jaar een echt schakeljaar. De sloophamer heeft op diverse plekken al stukjes van het hoofgebouw afgeknabbeld, de nieuwbouw verrijst in rap tempo op het voormalige schoolplein. Een aantal maanden is er op afstand onderwijs verzorgd, maar inmiddels zijn de drie gebouwen weer open en wordt er voorzichtig gedacht aan een “normaal” schooljaar, waarbij zoom of teams zeker nog gebruikt gaan worden. Rector Nynke Gerritsma is inmiddels ingeburgerd en begint aan haar eerste hele schooljaar.

Ook presenteert de school zich met een nieuw logo. Op het nieuwe gebouw zal Cambreur in stoere witte letters op de gevel prijken. De nieuw slogan is “Ruimte voor jou”. Deze past perfect bij de vijf kernwaarden die de basis vormen van het Cambreuronderwijs. Leerlingen en teamleden vormen SAMEN de Cambreurgemeenschap, een plek waar zij zich THUIS voelen. Zij krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen (GROEI, AMBITIE) en hun eigen ontwikkeling vorm te geven (EIGENAARSCHAP).

Natuurlijk is het schoolgebouw ook letterlijk ruimte voor leerlingen en team. En het nieuwe gebouw belooft een prachtige plek te worden. De huidige brugklassers die op het hoofdgebouw les krijgen, moeten zich dit jaar een beetje behelpen, nieuwe brugklassers starten volgend jaar in een gloednieuw, sfeervol gebouw. Een heerlijke ruimte voor hen.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact