Nieuws

Introductie leerjaar 1 havo en vwo

By augustus 31, 2020februari 15th, 2021No Comments

Introductie leerjaar 1 havo en vwo

Wat een spannende week was het weer!

Net zoals andere jaren keek ook nu weer een enthousiast team van docenten uit naar de nieuwe brugklassers die afgelopen maandag, 24 augustus, toch wel wat schoorvoetend en soms met een beetje pijn in de buik hun eerste stappen zetten op het Cambreur College. Natuurlijk was er op de eerste dag een kennismaking met de nieuwe mentor, nieuwe klasgenootjes en een onbekend schoolgebouw. De introductieactiviteiten werden op dinsdag, woensdag en donderdag afgewisseld met de eerste echte lessen op het voortgezet onderwijs: Engels, Frans, wiskunde…. heel andere lessen dus dan dat de leerlingen gewend waren op de basisschool. Donderdagmiddag werden de activiteiten afgesloten met een spel in Dongen, waarbij de leerlingen in groepjes foto’s maakten van de meest grappige situaties. Deze week was er nog niet veel huiswerk,  maar de leerlingen zijn inmiddels al wat voorbereid op hetgeen ze kunnen gaan verwachten de komende tijd. Samen met hun mentor gaan ze aan de slag om hun werk goed te plannen, effectief zaken aan te pakken, hopelijk mooie resultaten te behalen en er natuurlijk een mooi jaar van te maken. We hebben de leerlingen natuurlijk pas één weekje onder onze hoede, maar dat het een enthousiaste groep leerlingen is, dat hebben we nu al gezien. We zijn er blij mee!

Mentoren (T)ha/(T)vwo lj 1

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact