Nieuws

Landelijke prijswinnaar

By juli 15, 2020februari 15th, 2021No Comments

Landelijke prijswinnaar

Al een aantal jaren wordt de voorronde van de aardrijkskunde-olympiade op school georganiseerd met wat lekkers erbij. Leerlingen vanaf 16 jaar konden dit jaar in een landelijk deelnemersveld van ruim 7.000 leerlingen hun kennis en vaardigheden aanscherpen, zowel uit de vwo-bovenbouw als uit havo-5 waren er zo’n 20 deelnemers. Marijn van Houwelingen is erin geslaagd om te excelleren in deze olympiade en te eindigen bij de 40 besten van ons land: chapeau. De docente is trots op Marijn als aardrijkskundig groeidiamantje uit vwo-6, opvolger van Linda die dit certificaat vorig jaar in de wacht sleepte en nu aardwetenschappen in Utrecht gaat studeren.

Commentaar van Marijn, ik heb al een vwo-diploma, een DELF-certificaat, ik heb mijn IB gehaald en een Socratesdiploma.Een aardrijkskunde-Olympiadecertificaat past daar prima bij!

Mevrouw Ten Thije

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact