Nieuws

Landelijke prijswinnaar

By juli 15, 2020februari 15th, 2021No Comments

Landelijke prijswinnaar

Al een aantal jaren wordt de voorronde van de aardrijkskunde-olympiade op school georganiseerd met wat lekkers erbij. Leerlingen vanaf 16 jaar konden dit jaar in een landelijk deelnemersveld van ruim 7.000 leerlingen hun kennis en vaardigheden aanscherpen, zowel uit de vwo-bovenbouw als uit havo-5 waren er zo’n 20 deelnemers. Marijn van Houwelingen is erin geslaagd om te excelleren in deze olympiade en te eindigen bij de 40 besten van ons land: chapeau. De docente is trots op Marijn als aardrijkskundig groeidiamantje uit vwo-6, opvolger van Linda die dit certificaat vorig jaar in de wacht sleepte en nu aardwetenschappen in Utrecht gaat studeren.

Commentaar van Marijn, ik heb al een vwo-diploma, een DELF-certificaat, ik heb mijn IB gehaald en een Socratesdiploma.Een aardrijkskunde-Olympiadecertificaat past daar prima bij!

Mevrouw Ten Thije

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact