Nieuws

OOP start de vakantie

By juli 13, 2020februari 15th, 2021No Comments

OOP start de vakantie

Normaal gesproken wordt het schooljaar afgesloten met een APV (algemene personeelsvergadering). Dit jaar is echter vanwege de corona anders dan andere jaren. Aangezien we de 1,5 meter maatregel moeten naleven is de APV in een ander jasje gestoken en iedere afdeling sluit het jaar met het eigen team af. Ook het personeel van het OOP (onderwijsondersteunend personeel) komt samen, niet in de aula, maar in AG3. De aula wordt deze vakantie namelijk afgebroken en AG3 is ingericht als overblijfruimte voor de leerlingen.

Nynke heet iedereen van harte welkom. Ze spreekt haar dank uit voor de inzet die iedereen de afgelopen tijd heeft getoond. Iedereen hielp, maakte niet uit met wat, maar dankzij de samenwerking zijn veel leuke ideeën uitgewerkt tot een succes. Ze geeft aan dat het online lesgeven voor velen een uitdaging was. Ze refereert hierbij aan de film van Frank Lammers “De groeten van Gerry”. Deze film geeft weer hoe veel docenten geworsteld hebben met het online lesgeven, maar tegelijkertijd geeft Frank Lammers als vader uiting aan zijn bewondering voor het vakmanschap van de docent.

Helga laat aan de hand van een presentatie met veel foto’s zien, wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Verdrietige momenten, maar ook babygeluk, de coronatijd, de diplomering dit jaar en nog veel meer. Ook dit jaar hebben we weer veel gedaan. Het was een vreemd en bijzonder schooljaar. Dit zullen we niet snel vergeten.

Namens de directie wenst Helga iedereen een fijne vakantie. Als blijk van waardering staan er in de hal mooie pakketten klaar voor ieder personeelslid.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact