Nieuws

Muzikale afsluiting schooljaar op de Mavo

By juli 13, 2020februari 15th, 2021No Comments

Muzikale afsluiting schooljaar op de Mavo

De APV werd deze keer op  de locatie van elk team gehouden dus voor de mavo in de aula van gebouw C. Nynke begon met een mooie inspirerende toespraak over ons vak, creativiteit, onze school in corona tijd en haar motto “Plicht is wat je ziet in de ogen van de ander.”

René Hermans presenteerde deze keer het jaaroverzicht met natuurlijk weer corona, maar ook over onze nieuwe school in aanbouw en er kwamen zowaar nog een aantal woorden Frans voorbij.

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van een aantal fijne collega’s: Cas, Tim en Luc verhuizen naar gebouw B van het vmbo. Evelyn, Stefanie, Rick en Brenda gaan ons echt verlaten. Alle werden met een prachtig lied persoonlijk toegezongen.

Ook voor Wil van Sunten die met pensioen gaat, was er een mooi afscheidslied dat door iedereen uit volle borst werd meegezongen. Wil kon het daarna niet laten om ons daarna nog even een college te geven op de voor hem zo bekende passionele wijze.

Dit laatste lesje van Wil eindigde met een luid applaus, de vakantie kan beginnen.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact