Nieuws

Mavoteam luidt vakantie in

By juli 13, 2020februari 15th, 2021No Comments

Mavoteam luidt vakantie in

In kleine setting sloot het mavoteam dit bijzondere schooljaar af. Waar normaal gesproken de aula van gebouw A het décor vormt van de APV (algemene personeelsvergadering), werd de zomervakantie nu ingeluid in de hal van het markante gebouw aan de Bolkensteeg.

Nynke en René zorgden namens de directie voor een terugblik op dit buitengewone schooljaar, dat de boeken in zal gaan als coronajaar. Daarna was het aan het team om fijne, vertrekkende collega’s in het zonnetje te zetten. Voor Brenda, Stephanie, Cas, Evelyn, Tim en Rik was er een toepasselijke limerick. Ook oude rot Wil kreeg een aubade van zijn teamgenoten. Een warm afscheid in een select gezelschap met ruimte voor een lach en een traan.

Wederom (eerder deze week zagen we dit bij de diplomering) bleken creatieve collega’s, ondanks de noodzakelijke aanpassingen vanwege de gezondheidsrisico’s, in staat onze ‘schoolverlaters’ een memorabel afscheid te bieden.

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More

Contact