Nieuws

Cambreurdiplomering in stijl

By juli 13, 2020februari 15th, 2021No Comments

Cambreurdiplomering in stijl

Anderhalve meter, minder geweldig weer, geen omhelzingen, handen of kussen en toch vier mooie diploma-uitreikingen. Want met een goed idee, wat improvisatietalent, met de medewerking van de gemeente, met de ondersteuning van Dongen Media en de inzet van heel veel collega’s zijn er vorige week vier sfeervolle diploma-uitreikingen gehouden. In stijl. Op de prachtige locatie van de Oude Kerk. Iedere kandidaat wandelde of schreed in een mooie outfit langs zijn applaudisserende docenten, werd toegesproken vanuit de commentaarpositie, nam plaats achter de tafel om zijn diploma te tekenen en verdween dan in de kerk voor twee fotoshoots. Aan de andere kant van de kerk wachtten de leerlingen van de CIA met het cadeau van de oudervereniging.

En thuis: daar konden familieleden, vrienden, collega’s vanuit de eigen stoel alles volgen. Ze konden een berichtje sturen en deze kwamen onderaan in beeld.

Alle examenkandidaten kunnen de uitreiking terugkijken: de toespraken van directieleden en afdelingsleiders, de hele stoet aan trotse kandidaten, alle berichtjes.

En natuurlijk zijn er de foto’s van trotse ouders, van Jan Stads en Berry Boelens. We proberen de foto’s voor de vakantie nog op onze website te zetten. Anders kun je contact opnemen met Berry Boelens of Jan Stads.
Een woord van dank aan de inwoners van Dongen. Want op hen kun je rekenen: er waren niet teveel mensen langs de kant van de weg, de vlaggen hingen feestelijk te wapperen en de reacties op de diploma-uitreikingen waren super.

DONGEN, Pix4Profs / Jan Stads.
In een herfstachtig decor tegen de achtergrond van de oude kerk werden de diploma’s uitgereikt aan de leerlingen VMBO van het Dongense Cambreur College.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact