Nieuws

Diploma-uitreikingen Cambreur in beeld gebracht

By juni 30, 2020februari 15th, 2021No Comments

Diploma-uitreikingen Cambreur in beeld gebracht

Stralende leerlingen in mooie outfits op de dag van hun diploma-uitreiking. Niet op school, maar op een feestelijke locatie. Dat wil je zien, daar wil je bij zijn. Dat eerste kan, dat tweede mag nu net niet in deze coronatijd.

Daarom doen we een live verslag van de vier diploma-uitreikingen, zodat u thuis uw kleindochter of kleinzoon, buurmeisje of buurjongen, neef of nicht, vriend of vriendin, medewerker of goede kennis op uw gemak kunt bewonderen.

We vragen u dus dringend om niet naar de Oude Kerk te komen. Houden we ons niet aan de afspraken die gemaakt zijn met de gemeente Dongen, dan gaat het hele feest niet door!

De uitzending is te zien via:

https://dongen.media/cambreur-college/ 
of
ZIGGO kanaal 42 TV Langstraat.

En u kunt zelf ook een bijdrage leveren. Wilt u iemand feliciteren? Wilt u iemand complimenteren met zijn of haar mooie outfit? Wilt u iemand bedanken? Dan is dit het telefoonnummer:

06-25580302.

Uw reacties maken de uitzending nog levendiger en leuker en geven net dat speciale extra voor de geslaagde leerlingen. Zij verdienen het!

Wanneer is het allemaal te doen?
woensdag 8 juli                14.30 – 18.30 uur mavo
woensdag 8 juli                19.00 – 22.00 uur vmbo
donderdag 9 juli               15.00 – 19.30 uur (T)havo
donderdag 9 juli               20.00 – 22.00 uur (T)vwo

We feliciteren onze geslaagde leerlingen van harte, hopen dat het weer meezit en wensen hun en hun ouders een mooie, alternatieve diploma-uitreiking.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact