Nieuws

Van mentor naar coach

By juni 29, 2020februari 15th, 2021No Comments

Van mentor naar coach

Op de mavo-afdeling start het team volgend schooljaar met een nieuw idee. Mentoren worden vervangen door coaches. Ieder teamlid krijgt een beperkt aantal leerlingen toegewezen en deze coach kan zich intensief bezighouden met het welzijn en de vorderingen van zijn pupillen. Maar coach word je niet zomaar, daar moet voor getraind worden. Het mavoteam had daarom op de warme 25ste juni een trainingsdag. Wel zochten de groepjes de schaduw op in de buurt van het schoolgebouw, zoals de foto laat zien.

Na de grote vakantie wordt het geleerde opgefrist en daarna gaan de mavocoaches aan de slag.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact