Nieuws

Klas Tvw1b in een online les met gast uit Mumbai India

By juni 29, 2020februari 15th, 2021No Comments

Klas Tvw1b in een online les met gast uit Mumbai India

In de les Geography besteedt klas Tvw1b op dit moment aandacht aan het leven in de stad tegenover het leven in Dongen, Rijen en ‘s-Gravenmoer. Eén van mijn gewaardeerde contacten in Mumbai mevr. Naghma had aangeboden als mystery guest deel te willen nemen aan een online les. Dat is vanmiddag gelukt, even geen wifi- of andersoortige problemen die zo’n initiatief kunnen verpesten. Ze is moslima, haar camera stond uit, kwestie van respect.

Mevr. Naghma is een A level English teacher met heel wat ervaring ook buiten India. Een paar leerlingen uit de klas hadden foto’s, cartoons en grafieken voorbereid om via share screen te bespreken met de deelnemers in deze online les. Heel goed voor het gesproken Engels, het vergelijken van leven in de 7e stad van Nederland (Robin woont in de Reeshof), Dongen, ‘s-Gravenmoer, met dat in Mumbai, een megastad met ruim 22 miljoen inwoners. Er moest ook goed geluisterd worden naar de Geography teacher hier, het Engels gebruikt door mevr. Naghma en de opmerkingen van medeleerlingen. Een goede nieuwe ervaring voor ons allemaal, een initiatief dat smaakt naar meer!

Mevr. ten Thije, Geography teacher klas Tvw1b

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact