Nieuws

Gefeliciteerd! 99% van alle Cambreurleerlingen geslaagd

By juni 25, 2020februari 15th, 2021No Comments

Gefeliciteerd! 99% van alle Cambreurleerlingen geslaagd

Het examenjaar zit erop, de RV-toetsen (resultaatverbeteringstoetsen) zijn gemaakt, nagekeken en beoordeeld. Het resultaat mag er wezen. Veertien leerlingen zijn erin geslaagd om ook het diploma in de wacht te slepen. Van harte gefeliciteerd! Er zal nu een flinke last van hun schouders afvallen. Nu kunnen de uitnodigingen aan alle geslaagde leerlingen de deur uit voor een bijzondere diploma-uitreiking.

Alle basisleerlingen waren al geslaagd, nu voegt ook de mavo zich met een trotse 100% geslaagde leerlingen hierbij. De havo- en de kaderberoepsgerichte leerweg komen uit op 98% en het vwo met slechts één afgewezen leerling op 97%.

Afdeling aantal leerlingen aantal geslaagden in procenten definitief

afgewezen

bb 21 21 100% 0
kb 45 44 98% 1
mavo 85 85 100% 0
havo 97 95 98% 2
vwo 32 31 97% 1

Het Cambreur feliciteert de geslaagde leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) en geeft hun een dik compliment: een examenjaar afronden in coronatijd is allesbehalve gemakkelijk.

De felicitaties gaan naar:
Kb: Ahmet Karaahmet, Britt Roks, Nazar Yalan en Iris Oomen
Mavo: Amino Hassan Nuur, Dimitri Lauwaars, Danique Quirijnen, Esmée van der Straten, Jassmine El-Bakali en Pepijn Verheijen
Havo: Sam Barendse, Carmen van Dooren, Jarno Kottelaar en Ryan Verstijnen
Vwo: Lisanne Stuyts

Complimenten ook voor de leerlingen die al geslaagd waren en toch hun cijfer(s) wilden verbeteren. Velen zijn hierin geslaagd. Daarbij is de tweede tien van Jens van Dongen voor Engels “in the pocket”. Top!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact