Nieuws

Een jaar extra voor iedereen?

By juni 4, 2020februari 15th, 2021No Comments

Een jaar extra voor iedereen?

Vandaag, 4 juni, is toch een vreemde dag. Eigenlijk zouden we op dit moment onder de aanmoediging van duizenden mensen meefietsen met Alpe d’Huzes. Er zou een bepaalde spanning door ons lichaam gieren, fysiek en mentaal zouden we getest worden en we zouden vooral aan het genieten zijn van deze bijzondere ervaring.

We keken er ontzettend naar uit om dit samen te mogen doen, maar helaas hebben we dit avontuur een jaar uit moeten stellen. Wat volkomen begrijpelijk is gezien de huidige omstandigheden. Laten we het positief benaderen en denken dat we nu een jaar langer hebben om te trainen en zo nog beter voorbereid zullen starten. Daarnaast hebben we dus ook een jaar langer de tijd om nog meer geld in te zamelen naar het o-zo belangrijke onderzoek naar kanker. Hoe mooi zou het zijn als we al die mensen met kanker een jaar extra zouden kunnen geven?

Dat extra jaar is voor ons misschien vanzelfsprekend, maar lang niet voor iedereen. Helemaal niet als je op dit moment lijdt aan corona of er onder geleden hebt.

Iedereen die ons sinds wij deze uitdaging zijn gestart al heeft gesteund: ontzettend bedankt en we hopen volgend jaar weer op jullie mentale support te kunnen rekenen. Mocht je ons en het onderzoek nog willen steunen dan mag dat altijd, ons team heet ‘Vur Mekaor’.

Tot volgend jaar!

Robin van Sunten, Jordy Pfrommer en oud-collega Michiel Peeters

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact