Nieuws

School in een anderhalvemetersamenleving

By mei 20, 2020februari 15th, 2021No Comments

School in een anderhalvemetersamenleving

Vooruitlopend op de uitspraak van de minister-president dat de scholen voor voortgezet onderwijs weer hun deuren mogen openen, zorgen de conciërges van het Cambreur al voor een passende ruimte voor alle klassen. Op anderhalve meter van elkaar staan de leerlingensetjes, het bureau van de docent afgeschermd, materiaal om tafels te reinigen paraat.

Het zal super zijn om weer jonge mensen in het gebouw te hebben, ook al is het dan in aangepaste vorm. Het Cambreur maakt het coronadraaiboek deze week af en hoopt op 2 juni weer voorzichtig een start te maken.

Jullie zijn welkom, heel erg welkom.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact