Nieuws

Nieuw gezicht op het Cambreur

By april 17, 2020februari 15th, 2021No Comments

Nieuw gezicht op het Cambreur

Terwijl het aantal collega’s op het Cambreur heel beperkt is op dit moment, mogen we toch een nieuw gezicht begroeten. Op maandag, woensdag en vrijdag ontvangen we een groep leerlingen om hen wat extra te begeleiden en de mogelijkheid te geven om in rust te studeren.

Op deze dagen vangt Anina Storteboom deze leerlingen op, samen met een van de ondersteuningscoördinatoren.

Anina Storteboom woont pas vanaf december 2019 in Dongen samen met haar partner Steven. Zij heeft een eigen praktijk als coach en trainer en geeft samen met hem verschillende workshops. Voorheen heeft zij jongeren begeleid als loopbaan- en beroepskeuze-adviseur.

Op dit moment kan zij haar werk niet uitvoeren. In deze coronatijd wil zij graag een steentje bijdragen aan wat er op dit moment nodig is om leerlingen die het moeilijk hebben te ondersteunen. Daarom heeft zij zich bij ons gemeld en wij hebben haar aanbod met beide handen aangenomen.

Zo zien onze leerlingen op de drie schooldagen telkens hetzelfde gezicht en kunnen zij een band opbouwen met Anina Storteboom. We hopen haar ook na de meivakantie terug te zien, we verwachten dat het ook dan nog nodig zal zijn. Voor nu willen we haar alvast van harte bedanken voor dit mooie initiatief.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact