Nieuws

Coronavirus update d.d. 26 maart 2020

By maart 27, 2020februari 15th, 2021No Comments

Coronavirus update d.d. 26 maart 2020

Beste leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s),

Gisteravond hoorden we van onze minister-president Rutte dat dinsdag 31 maart besloten wordt tot wanneer de scholen gesloten blijven. We wachten dit besluit af. We begrijpen dat het voor u lastig is om niet te weten hoe lang uw zoon/dochter nog thuis moet blijven en onderwijs op afstand moet volgen. Natuurlijk zouden wij u graag nu zekerheid bieden, maar dat is er nog niet. We zullen weer even geduld moeten hebben. Het helpt als we beseffen dat alles erop is gericht dat de corona-epidemie zo snel mogelijk voorbij is.

Schoolexamens
Onze schoolexamens starten weer op woensdag 1 april. Aan het eind van deze week ontvangen de examenleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) de nieuwe planning.

Sommige leerlingen denken al te weten dat ze geslaagd zijn. Of misschien gezakt. We willen jullie erop wijzen dat we nog niet weten welke cijfers nodig zijn om te slagen of te zakken. Dit komt te staan in de nieuwe zak-/slaagregeling die gemaakt wordt nu de centrale schriftelijke examens niet doorgaan. Die regeling is nog niet bekend. Tot die tijd kun je dus niet weten of je geslaagd bent of gezakt.

Wij wensen jullie gezondheid, uithoudingsvermogen en energie in deze moeilijke tijden.

Met een hartelijke groet,
Nynke Gerritsma, rector Kwadrant Scholengroep
René Hermans en Helga van der Weele, directie Cambreur College

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact