Nieuws

Coronavirus update d.d. 20 maart 2020

By maart 23, 2020februari 15th, 2021No Comments

Coronavirus update d.d. 20 maart 2020

Via deze link kunt u de update rondom het Coronavirus lezen.

Hoe weet je of je les digitaal doorgaat of niet?
Docent Robert Linders heeft een instructiefilmpje gemaakt, waarmee hij laat zien hoe een docent eenvoudig in het bestaande rooster van de leerling kan aangeven, wat hij/zij tijdens de reguliere les van plan is, zodat jij als leerling weet of je zelfstandig moet werken of digitaal aanwezig moet zijn. We vragen alle docenten vandaag om op deze manier aan de slag te gaan. In de komende week moet dit gaan werken. Houd dus je eigen rooster goed in de gaten.
Het filmpje kun je hier bekijken.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact