Nieuws

Soldaat van Oranje

By maart 16, 2020februari 15th, 2021No Comments

Soldaat van Oranje

Een heel bijzonder klassenuitje voor klas tha3c. Dominiek van Os kwam met het idee om naar Soldaat van Oranje te gaan. Zij wist dat er speciale schoolvoorstellingen waren. Toen de klas ook enthousiast reageerde, is mentor Tom Deelen aan de slag gegaan. Iedereen had er super veel zin in. We vertrokken met 3 ouders naar Katwijk waar om 14:00 de voorstelling begon. In de pauze was iedereen al heel erg onder de indruk en konden we niet wachten tot de 2e helft van de voorstelling. Na afloop was iedereen een beetje stil door de heftige momenten die we gezien hadden. Het was een hele gave ervaring en we hebben op een leuke manier kennis gemaakt met dit verhaal uit de geschiedenis!

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact