Nieuws

Ondanks corona gaat de 2e ronde toch door !

By maart 16, 2020februari 15th, 2021No Comments

Ondanks corona gaat de 2e ronde toch door !

Op vrijdag 13 maart was het dan zover: de 2e ronde van de wiskunde Olympiade. Maud de Bresser had zich daarvoor geplaatst door o.a. in de 1e ronde alle 8 de meerkeuzevragen goed te hebben ! Maar zou die toch wel doorgaan vanwege het virus, dat ons land in zijn grip houdt ?

Afgelopen woensdag kwam het uiteindelijke uitsluitsel: het zou niet worden gehouden op de Technische universiteit Eindhoven, maar de scholen mochten hem zelf afnemen. Helaas zou daardoor Maud de lunch en dus het broodje kroket missen. Gelukkig kwam vriendin Maud met de aanbieding om die te verzorgen na het 2½ uur durende “gevecht” met de sommen.

Het waren ook dit jaar weer erg lastige opgaven, maar dat moet ook in zo’n 2e ronde. We zullen nog een tijd op de uitslag moeten wachten, maar Maud is weer een ervaring rijker !

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact