Nieuws

Politiek in de provincie

By maart 9, 2020februari 15th, 2021No Comments

Politiek in de provincie

Voor het vak maatschappijleer zijn de vierde klassen van gebouw B op excursie geweest naar het provinciehuis in Den Bosch. Hier maakten ze door het spelen van een spel kennis met de moeilijkheden die komen kijken bij het besturen van een provincie. Wat voor plannen heb je voor de provincie? Hoe ga je andere partijen overtuigen van jouw voorstel? Welke compromissen ga je sluiten? De leerlingen kwamen  met plannen voor een nachtbus, meer oplaadpunten voor elektrische auto’s en meer ziekenhuizen in de omgeving. Na dit bezoek hadden de meeste jongens en meisjes begrepen dat politiek niet per definitie saai hoeft te zijn!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact