Nieuws

Knappe prestatie Janneke Bleeker en haar pony Chabalito B

By maart 2, 2020februari 15th, 2021No Comments

Knappe prestatie Janneke Bleeker en haar pony Chabalito B

Janneke Bleeker (TVW3b) nam afgelopen weekeinde met haar pony Chabalito B deel aan de Nederlandse Kampioenschappen Indoor 2020.

Na een selectiestrijd in kring de Baronie plaatste zij zich voor de Brabantse Kampioenschappen, waar ze vervolgens een ticket bemachtigde voor de Nederlandse Kampioenschappen. Veel tijd voor vakantie of carnaval was er dan ook niet, de vakantie werd gebruikt voor hard trainen om zo goed mogelijk met Chabalito B  te presteren en zichzelf te meten met de beste kandidaten van Nederland.

Zaterdag 29 februari ging de strijd los op het KNHS centrum in Ermelo, Chabalito B werd gewassen en ingevlochten. Janneke was er klaar voor. Eenmaal in Ermelo aangekomen mochten zij eerst samen de baan verkennen. Al snel bleek dat er weinig spanning was te vinden bij Chabalito of bij Janneke. Was dit een goed of een slecht teken?  Als nr. 15 mochten zij de ring in om hun proef zo goed mogelijk neer te zetten, dit lukte zonder grote fouten en nu afwachten wat de jury ervan zou vinden. Haar kür werd beloond met een knappe 66.17% en een voorlopig 6e plaats. Nog even afwachten wat de kandidaten na haar zouden doen. Nadat nr. 20 had gereden bleek dat de knappe 6e plaats de uiteindelijke score was geworden.

Blij en trots, als 6e van Nederland, gingen we weer naar huis om volgend seizoen in een klasse hoger weer te strijden via allerlei selecties om ons met de besten van Nederland te mogen meten.

De volgende uitdaging staat voor de deur met haar andere pony Haston be Happy. Daarmee mag ze op 14 maart een kür op muziek rijden tijdens the Dutch Masters (Indoor Brabant) in Den Bosch. Rond 18.00 uur start zij in de Peelhal. Aanmoedigingen zijn welkom.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact