Nieuws

Gezellige open dag op Cambreur

By februari 17, 2020februari 15th, 2021No Comments

Gezellige open dag op Cambreur

De weergoden waren het Cambreurteam woensdag goed gezind. Een lekker zonnetje, een stevig windje, maar verder droog en niet al te fris. Prima weer dus voor een open dag. Het was dan ook een gezellige drukte op de drie gebouwen. Kinderen uit groep 7 kregen een gele sticker met hun naam, die uit groep 8 een groene: rijp voor het middelbaar! Velen waren prima voorbereid en hadden volop vragen. Gelukkig waren er veel Cambreurleerlingen die als echte ambassadeurs als geen ander kunnen vertellen hoe het werkt op het Cambreur. “Wij zitten nu in de examenklas en kunnen nog een keer meehelpen met de open dag”, vertellen de twee vriendinnen in het drukbezochte open leercentrum, waar de tweetalige afdeling zich presenteerde.

Op het mavogebouw en in de aula was met een VR-bril en een mooie stand goed te zien, hoe het nieuwe gebouw eruit komt te zien. Achter de aula is het grondvlak al te zien. Hier natuurlijk ook veel belangstelling voor de tafels van de lego league, een nieuw project van voortgezet en primair onderwijs samen.

Op B trok Peter Nuijten weer volop de aandacht. Dit keer niet met een ridder te paard, niet met een schilderij, maar met een heuse raceauto van karton. In de praktijklokalen konden de vmbo-leerlingen demonstraties geven en met veel plezier uitleggen, wat zij op gebouw B leren.

Op het compacte mavogebouw was het een drukte in de gymzaal, waar de jonge gasten zich uit konden leven met touwen en grote ballen. In het lokaal Engels een keurig gedekte tafel en met de verdwijnmantel van Harry Potter. Of alle kinderen ook weer tevoorschijn getoverd zijn is niet helemaal duidelijk …

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact