Nieuws

Lagerhuis Cambreur opnieuw Brabants kampioen

By februari 11, 2020februari 15th, 2021No Comments

Lagerhuis Cambreur opnieuw Brabants kampioen

Na een mooie generale repetitie op het Dongense gemeentehuis is het Michelle Gagliardi opnieuw gelukt om met haar lagerhuisteam de finale van de Brabantse competitie te bereiken en te winnen. En zo vanzelfsprekend is dit niet. Het team is deels vernieuwd, de concurrentie is pittig en het is een jurysport. Het werd dan ook een spannende strijd. De ontlading was grot, zoals op bijgaande foto ook te zien is. Op naar de kwartfinales. Het Cambreur is supertrots op zijn debaters en hun vaste coach Michelle Gagliardi.

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact