Nieuws

Na Maud vorig jaar dit jaar eveneens Maud  door naar de 2e ronde

By februari 10, 2020februari 15th, 2021No Comments

Na Maud vorig jaar dit jaar eveneens Maud  door naar de 2e ronde

Nee, er is geen sprake van een verschrijving in de titel: vorig jaar had Maud Schoots de 2e ronde behaald en dit jaar is het Maud de Bresser. Laatstgenoemde was er dit jaar erg op gebrand om de ander af te troeven en dat is gelukt: ze haalde 21 van de totaal 36 punten met één van de 4 open vragen goed en daarnaast bij alle 8 de meerkeuzevragen het juiste antwoord!

De tweede ronde zal plaatsvinden op vrijdag 13 maart op de TU/e in Eindhoven. Daar zal ze nog lastigere vraagstukken voor haar neus krijgen, waar ze haar tanden op stuk mag bijten. We gaan zien én meemaken of het haar ook gaat lukken om de 3e ronde te halen.

Succes, Maud!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact