Nieuws

Voorronde aardrijkskunde olympiade

By februari 6, 2020februari 15th, 2021No Comments

Voorronde aardrijkskunde olympiade

Op 30 januari hebben Samantha 4v, Julia en Mike uit 5v, Pleun, Lisa, Thomas, Celina, Quinten en Jens allen uit 5h en uit 6v Jesse, Linda, Marijn, Alice en Yanniek zich twee uur lang gebogen over de voorronde van de aardrijkskunde-olympiade. Een geheel van algemene pittige meerkeuzevragen, de ondergang van de Maya cultuur, het wereldklimaatprobleem en de groeiende invloed van China in Latijns Amerika waren het decor voor toepassing van kennis en vaardigheden. Naast koffie, thee, frisdrank, stroopwafels, paaseitjes had mevr. Ten Thije ook voor worteltjes en radijsjes gezorgd.

Landelijk doen er dit jaar ruim 6200 leerlingen mee aan deze goede oefening, ook voor het Centraal Eindexamen. Vorig jaar hoorde Linda tot de selecte groep van 50 beste leerlingen in Nederland, het is afwachten hoever Marijn gaat komen in dit sportieve gebeuren. Fijn dat jullie hebben meegedaan, een aantal kan in 2021 wederom proberen te excelleren!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact