Nieuws

Kluisjescontrole op het Cambreur College

By februari 3, 2020februari 15th, 2021No Comments

Kluisjescontrole op het Cambreur College

Op woensdag 29 januari 2020 hebben agenten van politieteam Langstraat en medewerkers van het Honden Advies Centrum de jaarlijkse kluisjescontrole op het Cambreur College in Dongen uitgevoerd. Alle kluisjes werden met behulp van speurhonden gecontroleerd op verdovende middelen. Er werden gelukkig geen drugs of andere strafbare feiten aangetroffen! Daarnaast hebben de medewerkers van het Honden Advies Centrum een demonstratie voor leerlingen van vmbo 3 en mavo 3 gegeven. Er werd uitgelegd hoe speurhonden getraind worden, welke werkzaamheden ze verrichten en vanzelfsprekend werd er met de speurhonden ook een demonstratie gegeven. Daarnaast waren er deze keer, tot groot vermaak van de leerlingen, ook enkele speurhonden in opleiding mee. Drie herder pups van 9 weken oud, die sinds deze week getraind worden bij het Honden Advies Centrum. In deze fase van hun opleiding is het vooral van belang dat ze zich prettig voelen in een grote menigte, iets wat de Cambreur leerlingen geen enkel probleem vonden! De pups werden volop geaaid en gingen gewillig van hand tot hand. Dat het wel lastig was om ondertussen nog te luisteren naar het verhaal van de trainers, dat moge duidelijk zijn.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact