Nieuws

Niet de decaan, maar de leerling voor de klas

By januari 30, 2020februari 15th, 2021No Comments

Niet de decaan, maar de leerling voor de klas

Dinsdagavond 28 januari hebben de leerlingen van (T)havo3 een presentatie gegeven aan hun ouders over de te kiezen profielen in de bovenbouw. Dit is een opdracht van het vak Havisten Competent. En geen gemakkelijke opgave. Dit vak wil de vaardigheden zoals o.a. samenwerken en presenteren aanleren, omdat deze competenties in het hoger beroepsonderwijs gevraagd worden. De Cambreurleerlingen die al in het hbo zitten merken echt dat zij hier al veel meer ervaring in hebben opgedaan in vergelijking tot andere havoleerlingen.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact