Nieuws

Niet de decaan, maar de leerling voor de klas

By januari 30, 2020februari 15th, 2021No Comments

Niet de decaan, maar de leerling voor de klas

Dinsdagavond 28 januari hebben de leerlingen van (T)havo3 een presentatie gegeven aan hun ouders over de te kiezen profielen in de bovenbouw. Dit is een opdracht van het vak Havisten Competent. En geen gemakkelijke opgave. Dit vak wil de vaardigheden zoals o.a. samenwerken en presenteren aanleren, omdat deze competenties in het hoger beroepsonderwijs gevraagd worden. De Cambreurleerlingen die al in het hbo zitten merken echt dat zij hier al veel meer ervaring in hebben opgedaan in vergelijking tot andere havoleerlingen.

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact