Nieuws

Iedereen welkom op het Cambreur

By januari 22, 2020februari 15th, 2021No Comments

Iedereen welkom op het Cambreur

De laatste informatieavond voor nieuwe ouders is op woensdag 15 januari geweest, de brochures voor groep 8 zijn uitgedeeld, het Cambreurteam is druk bezig om de open dag op 12 februari voor te bereiden. Ook de nieuwbouw wordt op het hoofdgebouw en het mavogebouw uitgebreid gepresenteerd. De nieuwe brugklassers zitten immers nog maar een jaar in de twee oude gebouwen.

Cambreurleerlingen zijn in groten getale bereid om hun steentje bij de dragen als ambassadeurs van hun middelbare school. Voor de leerling uit groep 7 en 8 en hun ouders is dat heel waardevol: want niemand kan beter vertellen wat het leven van een Cambreuriaan inhoudt dan nu net de leerlingen zelf.

Op 12 februari staan de deuren van de drie gebouwen wijd open van vier uur ’s middags tot acht uur ’s avonds. Het belooft weer een gezellige drukte te worden.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact