Nieuws

Schoolbrede toetsweek Cambreur

By januari 21, 2020februari 15th, 2021No Comments

Schoolbrede toetsweek Cambreur

Ook onze eerste- en tweedejaars werden midden in het schooljaar voor de eerste keer onderworpen aan vijf toetsdagen, net als alle andere leerlingen. Niet als taakverzwaring, eerder als taakverlichting. Geen lessen, maar in rust je kunnen voorbereiden op het belangrijkste proefwerk van de periode, dat is het idee. Vandaag is op een enkele bovenbouwtoets na de allerlaatste dag, morgen begint om tien voor half negen weer een gewone schooldag.

Nu zijn de docenten aan de beurt met stapels correctie. Zij hopen dat de extra voorbereidingstijd ook te zien is in de resultaten.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact