Nieuws

Cambreurteam “Vur Mekaer” gaat Alpe d’Huzes bedwingen

By januari 15, 2020februari 15th, 2021No Comments

Cambreurteam “Vur Mekaer” gaat Alpe d’Huzes bedwingen

In juni dit jaar nemen docenten Jordy Pfrommer en Robin van Sunten samen met oud-collega Michiel Peters deel aan de Alpe d’Huzes met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker. Helaas hebben zij, Robin en Jordy, aan den lijve ondervonden hoe akelig deze ziekte is. Bijna iedereen is hier op de een of andere manier mee in aanraking gekomen. Het wordt tijd dat dit stopt!

“Door mee te doen aan Alpe d’Huzes proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker en hierbij kunnen we ieders hulp goed gebruiken”, geven de drie heren aan. “Het is een steun in de rug voor verder onderzoek, maar ook dat steuntje in de rug dat wij nodig hebben om die berg zo vaak mogelijk omhoog te fietsen. Alle beetjes helpen! “

Via deze link kom je op de teampagina terecht en kun je een donatie achterlaten.

Het Team Vur Mekaor dankt iedereen die steunt en gaat zijn uiterste best doen om van deze zware tocht een succes te maken.

 

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact