Nieuws

Leerlingen wagen zich aan de wiskunde-Olympiade

By januari 13, 2020februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen wagen zich aan de wiskunde-Olympiade

Op donderdag 23 januari gaan de leerlingen zich er weer aan wagen: de wiskunde-Olympiade. Al jaren is dit echt de Mount Everest onder de olympiades, want tot nu is er nog maar één leerling van onze school die tot de 2e ronde is doorgebroken.

Dit jaar gaan Maud de Bresser en Samantha Sestig het gevecht met de opgaven aan, al dan niet met de 2e rondekandidaat van vorig jaar Maud Schoots. We zullen zien of deze dames zich verder kunnen worstelen naar de volgende ronde en misschien nog meer geschiedenis kunnen schrijven.

We wensen de dames – hoezo zijn meisjes minder goed in wiskunde? – veel succes.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact