Nieuws

Klimaatambassadeurs in wording in gesprek met  Mumbai

By december 11, 2019februari 15th, 2021No Comments

Klimaatambassadeurs in wording in gesprek met  Mumbai

Op 9 december kreeg Tvw2b weer de kans om in een videoconferentie met Grade-8-leerlingen van Shetty International school in Mumbai te praten over de wereldklimaatopwarming. In Mumbai  met ruim 22 miljoen inwoners staan mensen regelmatig vast in de file, studenten worden er vaak per schoolbus gebracht, onze leerlingen komen rustig op de fiets of laten zich brengen per auto. De staat Kerala, de steden Chennai en Mumbai stonden voor een deel onder water dit jaar; dat wij nu twee jaar op rij een warme en ongewoon droge zomer hebben gehad was weer nieuws voor Mumbai.

Het project bij Geography leidde tot lesgeven aan onze eersteklassers en er is een groep die zich concreet voor duurzaamheid gaat inzetten voor de omgeving van de nieuwbouw. Er komt nog een vervolg!

Mevr. Ten Thije.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact