Nieuws

Duurzaam is een keuze

By december 9, 2019februari 15th, 2021No Comments

Duurzaam is een keuze

De leerlingen zijn volop bezig met het project. De brainstormsessies zijn geweest, de eerste plannen liggen op tafel en de eerste acties worden ondernomen. Het lokt in ieder geval veel creativiteit uit. Onderwerpen als upcycling en biodiversiteit komen veelvuldig aan de orde. Als het goed is wordt er al gevraagd om restjes kaarsvet. En zo worden de plannen zichtbaar. Jullie zullen hopelijk langzaamaan het hoognodige opmerken.

Trees van Rijsewijk van stichting Tamsarya is in ieder geval heel enthousiast. Heel blij met de inzet van de leerlingen, want duurzaamheid staat hoog in het vaandel binnen de verschillende projecten. Zo wordt er namelijk onderwijs gegeven over duurzaamheid wat ten goede moet komen aan de biologische landbouw. De aandacht gaat met name naar het belang van de bijen en hoe deze duurzaam in te kunnen zetten. Een project waar we hopelijk een aardig bedrag voor kunnen inzamelen.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact