Nieuws

Paarse vrijdag

By december 5, 2019februari 15th, 2021No Comments

Paarse vrijdag

13 december viert het Cambreur paarse vrijdag. Iedere dag is het eigenlijk paarse vrijdag en is iedereen van harte welkom ongeacht zijn seksuele geaardheid, maar op paarse vrijdag laten we het ook zien: met regenboogvlaggen, paarse armbandjes, paarse (of roze) kleding, met lessen en speciale opdrachten. ’s Ochtends staat de directeur René Hermans met een regenboogparaplu de leerlingen op te wachten. Een groep leerlingen heeft deze dag met enthousiasme voorbereid. Waarom? Omdat iedere mens, iedere leerling er mag zijn en dat wil het Cambreur uitstralen. Vrijdag kleurt het Cambreur paars.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact