Nieuws

C-atering voor en door leerlingen op de mavo

By december 3, 2019februari 15th, 2021No Comments

C-atering voor en door leerlingen op de mavo

Zes jaar geleden is gebouw B gestart met zijn eigen catering B-eet. Als opvolger hiervan heeft nu ook de mavo op gebouw C een eigen catering genaamd C-atering. Deze naam is bedacht door de leerlingen. Deze catering biedt naast soep, noedels en koekjes de leerlingen van gebouw C de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om achter de kassa te werken en echte klanten te helpen.

De opbrengst van de C-atering wordt gebruikt voor gratis soep in de winter, gratis ijs in de zomer of misschien wel een afscheidsbarbecue bij de verhuizing naar de nieuwbouw. Ook draagt C-atering bij aan de gezonde school. Elke dinsdag brengt Paul de groenteman een krat met fruit waar de leerlingen gratis appels, bananen, mandarijnen of peren uit mogen pakken. De kosten worden door C-atering vergoed. Hoe leuk is het, dat een deel van de uitgaven van de leerlingen weer aan de leerlingen wordt besteed!

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact