Nieuws

Thema orgaandonatie op het Cambreur

By december 2, 2019februari 15th, 2021No Comments

Thema orgaandonatie op het Cambreur

Donderdag 28 november heeft tha3C zich verdiept in het onderwerp orgaandonatie. Vanuit de Nederlandse transplantatiestichting werd er een gastles verzorgd in de ochtend. De nieuwe wet over orgaandonatie werd besproken en waarom je wel of misschien geen donor wil zijn. Daarna zijn de leerlingen zelf aan de slag gegaan met verdiepingsopdrachten en hebben zij aan het eind van de dag een presentatie gegeven over hun mening over orgaandonatie. Duidelijk werd dat alle leerlingen nu meer kennis hebben om een meer weloverwogen beslissing te kunnen nemen over wel of geen donor willen zijn. Volgens de leerlingen een leerzame dag die hen beter voorbereidt op de keuze die zij gaan invullen in het donorregister.

Docente Sanne van Gastel kan terugkijken op een waardevolle les.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact