Nieuws

Voorlichting en rondneuzen bij bedrijven: Cambreurleerlingen vmbo sluiten hun carrièredagen praktisch af

By november 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Voorlichting en rondneuzen bij bedrijven: Cambreurleerlingen vmbo sluiten hun carrièredagen praktisch af

Bij de opening van de carrièredagen maandag op gebouw B vertelden oud-leerlingen wat ze na het Cambreur College hadden ondernomen en mochten de derdejaars vragen stellen. Daarna legden recruiters van Young Capital uit Breda uit hoe je met je CV kunt opvallen en waar je op moet letten tijdens een sollicitatiegesprek.

Vervolgens kregen de derdejaars voorlichting van Hoppenbrouwers en Thebe thuiszorg over de mogelijke beroepen binnen techniek en zorg. Op deze manier wilden ze de derdejaars meer inzicht geven in de mogelijke arbeidsplaatsen in Dongen en natuurlijk de leerlingen helpen bij het maken van een juiste keuze voor hun vervolgopleiding.

Op dinsdag bezochten de leerlingen bedrijven in en rondom Dongen zoals: Winkk, Jansen-Dongen, Stop even fruit halen, Mac Donalds, De Vennen en het gemeentehuis van Dongen. Bij deze bedrijven kregen ze een rondleiding en bekeken ze het bedrijfsproces. Bij de Mac Donalds mochten de leerlingen hun eigen burger maken. De leerlingen hebben deze dagen veel geleerd en vonden de bedrijfsbezoeken het leukste gedeelte van de carrièredagen.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact