Nieuws

Cambreurleerlingen fietsen in Californië

By november 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreurleerlingen fietsen in Californië

Een pittig Amerikaans parcours met tot 11% stijging leggen leerlingen van het Cambreur af in ….. Dongen. Gewoon in hun eigen gymzaal. Het profteam van Jumbo-Visma instrueert de leerlingen, daagt ze uit en probeert zo enthousiastelingen voor de wielersport te werven. Want wielrennen is echt een sport, waarin Nederlands goed zijn. We worden immers bijna op de fiets geboren. Gymdocente Sandra Koenen is enthousiast: Jongen mensen in beweging krijgen is belangrijk en dit is een van de manieren, waarop we dat op het Cambreur doen.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact