Nieuws

Pilot collegezaal Cambreur College

By november 26, 2019februari 15th, 2021No Comments

Pilot collegezaal Cambreur College

Over anderhalf jaar mogen de leerlingen van het Cambreur College gaan genieten van een nieuw gebouw met daarin ook flink wat vernieuwingen. De collegezaal is zo’n vernieuwing. Al een half jaar lang bereidt een aantal collega’s zich voor om hun lessen in een andere ruimte en met meerdere klassen te geven.

Aan het begin van deze nieuwe periode hebben Maarten van der Burght, Koen Verstegen en Arlieke Mouwen als eerste de stap durven te zetten om hun onderwijs eens op een andere manier te geven dan in een gewoon klaslokaal. De grote zaal van de Cammeleur wordt namelijk op maandag en donderdag omgetoverd tot een echte collegezaal. Op donderdag geven Wendy van Rooij, Stan van Ommen en Ivar van der Heide op hun eigen wijze de lessen voor de onderbouwleerlingen in de collegezaal. Tijdens deze lessen zal de collegezaal vol zitten met tot wel vier klassen tegelijk.

Deze pilot zal gedurende de tweede periode zijn weg gaan vinden, zodat bij het in gebruik nemen van het nieuwe gebouw, lesgeven in een collegezaal geen nieuwe bezigheid meer zal zijn.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact