Nieuws

Las Psychologie en zorgatelier

By november 26, 2019februari 15th, 2021No Comments

Las Psychologie en zorgatelier

Voor ons profielwerkstuk zijn we op dinsdag 8 oktober naar zorgatelier Las in Tilburg geweest. Ons doel: erachter komen wat het oplopen van nietaangeboren hersenletsel met mensen doet. Met een stapel interviews onder onze arm zijn we naar Tilburg gefietst. Eenmaal aangekomen werden we zeer hartelijk ontvangen en hadden we al meteen een interview met de psycholoog. Vervolgens hebben we de cliënten ontmoet en het atelier verkend. We waren erg onder de indruk van de heftige levensverhalen van de cliënten en de impact die NAH heeft op hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld een mevrouw die ons vertelde dat ze het leven niet meer zo zag zitten als het zo door moest gaan. Gelukkig gaat het nu beter met haar. Of verhalen van mensen die dagelijks met pijn door het leven gaan. Of mensen die hun dromen op hebben moeten geven door deze aandoening. We gingen weg met een voldaan gevoel, maar het was ook heel erg heftig. Aan het einde van de middag kregen we te horen dat we altijd nog een keer terug zouden mogen komen voor ons onderzoek.

Jessy Timmerman, Cas Akkermans, Robin Klijn en Luna van Zon ha5a

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact